GoldenOil geschikt voor iedereen

Ontdek onze olie

element

Betalingsmethoden

Via Goldenoil.nl kunt u veilig online betalen met iDEAL, PayPal, Visa en MasterCard en gebruik maken van Klarna (achteraf betalen).

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig, snel en betrouwbaar betalen. U kunt direct met iDEAL betalen, zonder dat u zich apart hoeft aan te melden. iDEAL wordt alleen door Nederlandse banken ondersteund. Kies bij het afrekenen voor iDEAL, selecteer de naam van uw bank en klik op “Bestelling plaatsen”. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaling van de gekozen bank waar u uw betaling veilig kunt afhandelen. Na een succesvolle betaling wordt de bestelling direct naar GoldenOil verzonden.

PayPal

Heb je een PayPal account? Dit is voor u ook een manier om snel en gemakkelijk online te betalen. Kies bij het afrekenen voor PayPal en klik op “Bestelling plaatsen”. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaling van PayPal waar u uw betaling veilig kunt afhandelen. Na een succesvolle autorisatie is er geen geld van de rekening verwijderd. De rekeninghouder ontvangt een verificatiebericht op zijn of haar e-mailadres dat alleen bekend is bij PayPal. Klik op de knop om de betaling af te ronden. Na succesvolle betaling wordt de bestelling direct naar GoldenOil verzonden.

We accepteren alleen betalingen van geverifieerde PayPal-rekeningen.

Creditcard

Heeft u een Visa of MasterCard? Dit is voor u ook een manier om snel en gemakkelijk online te betalen. Kies bij het afrekenen voor Visa of MasterCard, en klik vervolgens op “Bestelling plaatsen”. Je wordt doorgestuurd naar de beveiligde betaling van Mollie waar je veilig je betaling kunt afhandelen. Na een succesvolle betaling wordt de bestelling direct naar GoldenOil verzonden.

Klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt.

element