Logo Pure Arganolie

Goldenoil

Goldenoil is opgericht in 2011 en gestart met het aanbieden van pure Arganolie en Cactusolie producten in Nederland. Het bedrijf bestaat uit een enthousiast en gepassioneerd team met liefde voor Argan- en cactus(olie). Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met gepaste trots zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het aanbieden van 100% puur natuurlijke Arganolie en Cactusolie producten. Door het zelf kunnen toezien op het productieproces kunnen wij met 100% zekerheid zeggen dat onze producten 100% puur natuurlijk zijn.

Onze bijdrage

Goldenoil draagt bij aan de werkgelegenheid en ontwikkeling van de lokale bevolking in de streek van Agadir. Zo zetten wij ons in om vrouwelijke coöperaties in Marokko te ondersteunen en op te richten om pure natuurlijke oliën en producten van Argan en cactus te produceren.
Onze programma’s ondersteunen het sociale en economische welzijn van de coöperaties van deze vrouwen, het biedt de arbeiders een inkomen en onderwijslessen. Onze programma’s voorkomen ook misbruik van de Argan-bossen en een beperkt aanbod van bomen. De enige ethische en lange termijn aanpak om het te behouden is om de lokale bevolking te ondersteunen om het op een duurzame manier te gebruiken en milieubewust gedrag aan te moedigen.

On Products

 

 

 

On Products

 

On Products

Ons trots

Pure Arganolie

Arganolie, een schat uit de natuur, de essentie van schoonheid

10

Huidverzorging

9

Haarverzorging

15

Men care

2

Culinair