GoldenOil Puur en natuurlijk

Ontdek onze olie

element

GoldenOil

GoldenOil combineert een oeroude schoonheidsgeheim en moderne cosmetica met behulp van de nieuwste ontdekkingen om een ​​natuurlijk wonder te verbeteren en te verfijnen.
GoldenOil’s huidverzorgingslijn wordt gebruikt en bewonderd door de meest veeleisende schoonheidsspecialisten en spa’s over de gehele wereld.

Onze toewijding

GoldenOil heeft zich ten doel gesteld om vrouwelijke coöperaties in Marokko te ondersteunen en op te richten om pure natuurlijke oliën van Argan te produceren. Onze programma’s ondersteunen het sociale en economische welzijn van de coöperaties van deze vrouwen, het voorziet de werknemers van een inkomen en educatieve lessen.
Onze programma’s voorkomen misbruik van het Argan-woud. We hebben een al lang bestaande verplichting om de planeet, de hulpbronnen en al diegenen die het bevolken te beschermen, wat opnieuw wordt bevestigd door onze aardse en diervriendelijke praktijken.
De enige ethische en langetermijnbenadering om het te behouden is om de lokale bevolking te ondersteunen om het op een duurzame manier te gebruiken en om milieubewust gedrag aan te moedigen.

element