Cosmetic in a state of freedom GoldenOil Argan 'intelligent active ingredient'

Ontdek onze olie

element

Retourneren

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u alle ongeopende en ongebruikte artikelen binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Alle verpakkingen en / of cellofaanverpakkingen en fraudebestendige verzegelingen moeten intact zijn; anders wordt het artikel als ongeschikt beschouwd voor wederverkoop en wordt het niet geaccepteerd door onze retourafdeling.

Volg de onderstaande procedure om ervoor te zorgen dat we uw retourzending en terugbetaling zo snel mogelijk verwerken.

Internationale retourprocedure

Voor retourzendingen buiten Nederland kunt u een e-mail sturen naar sales@goldenoil.nl om ons op de hoogte te stellen van uw voornemen om te retourneren. Uw e-mail moet uw bestelnummer bevatten en een volledige uitleg van uw reden voor het retourneren van de goederen.
 
We zullen u dan een e-mail sturen met een retourautorisatienummer.
 

1.Goederen moeten zich in hun originele verpakking bevinden, met de verzegelingen intact en in ongebruikte en herverkoopbare staat.

2.Verpak het pakket opnieuw in een stevige verpakking en zorg ervoor dat het goed is verzegeld om schade tijdens het transport te voorkomen. Voeg uw verzendnota bij het pakket.

3.Betaal a.u.b. de juiste verzendkosten en stuur het pakket terug naar het onderstaande adres (stuur het retour met uw nationale postdienst, aangezien retouren per koerier niet worden geaccepteerd).

4.Vraag een bewijs van verzending aan (GoldenOil is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen).

Eventuele onderbetaalde retourzendingen worden mogelijk niet bij ons afgeleverd en worden daarom niet in behandeling genomen.
 
Retouradres
GoldenOil
Afdeling retourzendingen
Ondiep 9
3552 EA Utrecht
Nederland
 
Houd er rekening mee dat GoldenOil alleen de kosten van de producten vergoedt en niet de eventuele retourkosten of originele verzendkosten (indien in rekening gebracht).

element