GoldenOil Puur en natuurlijkCosmetic in a state of freedom

Ontdek onze olie

element

Fashionlicious over GoldenOil

GoldenOil puur en natuurlijke Arganolie producten

Arganolie van GoldenOil is een 100% natuurlijk arganconcentraat met veel voordelen voor huid, haar en nagels. Arganolie is een olie die wordt geperst uit de pitten van de arganboom die groeit in het zuidwesten van Marokko. De olie bevat een hoge dosis onverzadigde vetzuren en heeft een hoog gehalte aan linolzuur (omega 6). Corrigeert door de hoge concentraties zeldzame en kostbare ingrediënten de tekorten aan essentiële vetzuren, die van cruciaal belang zijn bij het voorkomen van veroudering van de huid. Dagelijks gebruik van Arganolie van GoldenOil helpt rimpels te verminderen en hydrateert de huid, versterkt nagels en haar en verzorgt de hoofdhuid.

De Arganolie van GoldenOil is vrij van toevoegingen en bestaat volledig uit pure arganolie, er zijn zelfs geen parfum of conserveringsmiddelen aan de olie toegevoegd. Hierdoor is het product voor iedereen geschikt, ongeacht huid- of haartype.

element  

The Cupid Bow over GoldenOil

Golden Oil Face & Nails Arganolie Review | The Cupid Bow

Onlangs ontving ik een gouden pakket per post (vrij letterlijk) met arganolie voor het gezicht en de nagels van het Nederlandse bedrijf GoldenOil. Lol jullie hebben een dame in nood gered!

Nu weet ik dat er veel arganolie aanbieders zijn, maar dit spul is echt zoals het in Marokko wordt gemaakt. Arganolie wordt geproduceerd uit arganbomen die zeldzaam zijn in Marokko. Ik zal je laten weten, dus authentieker dan dit zul je niet vinden! Deze fles van 75 ml zit boordevol biologische ingrediënten zoals vitamine E en essentiële vetzuren voor een stralende en sublieme huid. Het is 100% biologisch, puur gemaakt met argania spinosa-pitolie en geschikt voor alle huidtypes. Oh en heb ik al gezegd dat de verpakking mooi is? Ik ben gek op alles wat zwart en goud is … De meest stijlvolle combinatie!

Ik heb de afgelopen week Arganolie van GoldenOil gebruikt om het de kans te geven zichzelf te bewijzen en ik ben echt onder de indruk van de resultaten. Ik doe het ‘s nachts op na mijn gebruikelijke reinigings-, toner- en vochtinbrengende rutueel en laat het intrekken terwijl ik slaap. Als ik ‘s ochtends wakker word, voel ik meteen dat mijn huid nog steeds gehydrateerd is, terwijl ik daarvoor wakker werd met een ongelooflijk strak gevoel. Het is het stukje dat ontbreekt in mijn huidverzorgingspuzzel en ik raad het ten zeerste aan. U kunt deze arganolie en andere producten van GoldenOil hier via hun hoofdwebsite kopen.

 

element

Expressing Beauty over GoldenOil

Redt je huid met de Arganolie van GoldenOil

Arganolie van GoldenOil kan op verschillende manieren worden aangebracht, zoals op je huid, maar ik smeer het gewoon in mijn haarpunten. Ik ben dol op de Arganolie van GoldenOil, dus ik zal het met liefde blijven gebruiken! Het maakt mijn haar echt gezond, is goed te doseren door middel van een sproeikop en makkelijk in gebruik! En ik hoef NIETS meer toe te voegen. Ik ben dol op de Arganolie en daarom erg blij met Goldenoil!

 

 

element